De Koopexpert

De koopexpert is de nieuwe methode van online winkelen. In plaats van het uitsluitend tonen van technische specificaties, kunt u nu de vragen die uw bezoeker heeft beantwoorden. De dynamische interactieve koopexpert zal de conversie in uw shop verhogen.

Uw bezoeker hoeft niet langer op allerlei forums en websites buiten uw webwinkel te zoeken naar het product dat aan zijn eisen en verwachtingen voldoet. Hij kan binnen uw webwinkel via een paar eenvoudige vragen en antwoorden het product dat hij zoekt vinden en bestellen.

Eenvoudige implementatie

De Koopexpert is eenvoudig in uw webwinkel te implementeren. Het enige dat u nodig heeft is een Google product feed en een lege webpagina. De rest wordt door onze servers afgehandeld.

Heeft u interesse neemt u gerust contact met ons op.

Conversie verhogend

Verhoog uw conversie met de Koopexpert.

Door de consument echt te helpen met zijn vragen en niet langer te overladen met allerlei technische specificaties en eigenschappen verhoogt u de conversie in uw (web)winkel.

Daarnaast heeft u zelf meer invloed op de keuze die de consument in uw shop maakt. Niet langer is de prijs bepalend, maar de service en advies die u uw klant biedt wordt leidend.

Met goed advies voorkomt u dat uw website bezoeker alsnog elders op het internet gaat kijken voor meer informatie. Zijn interesse wordt direct omgezet in een aankoop.