Wie zijn wij?

Haitse-80x80

Haitse Wiersma, oprichter van eCom Pro, was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de development en management van de Tweakers.net Pricewatch. De best bezochte ICT & CE prijsvergelijker van Nederland.

Gedurende deze jaren als manager van de Pricewatch heeft hij vele retailers, fabrikanten en affiliaties geadviseerd over het ontwerpen en implementeren van prijs- en product informatie databases en feeds. Daarnaast heeft hij meerdere (web)shops geadviseerd ten aanzien van het ontwikkelen van (web)shops en e-commerce mogelijkheden.

Haitse heeft vanuit een verder verleden een uitgebreide retail en B2B ervaring via eigen computerbedrijven.

Shopping 2020 smHaitse Wiersma is namens eCom Pro lid van de werkgroep Commerce Platformen voor het Project Shopping 2020.

Toine Bax heeft een rijke internet historie. Als commercieel directeur van kieskeurig.nl en later als initiatiefnemer en eindverantwoordelijke van de start-up selectivo.nl kent hij alle ins en outs van de product- en prijsvergelijkingwereld. Hierdoor is ook ruime ervaring opgedaan in het opzetten en uitbouwen van bedrijven, afdelingen en algemeen management.

Daarnaast heeft hij bij diverse bruin- en witgoed importeurs gewerkt in stevige marketing en salesfuncties en via zijn consultancy bedrijf opdrachten vervuld op het gebied van oa. business development, e-commerce toepassingen, e-strategy (integratie online met offline), projectbegeleiding en internet marketing.

Shopping 2020 smToine Bax is namens eCom Pro lid van de werkgroep Merchandising voor het Project Shopping 2020.